Welkom op de vernieuwde website van Mentalist Nuno | Mentalist Nuno by
  Welkom op de vernieuwde website van Mentalist Nuno

  Welkom op de vernieuwde website van Mentalist Nuno

   

  Welkom op de vernieuwde website van Mentalist Nuno

  Hier vind je informatie over mijn diverse shows en acts,Kun je foto’s en video’s van verschillende shows bekijken, Lees je mijn nieuwtjes en zie je mijn komende optredens . Heb je vragen omtrent mijn veelzijdige acts, Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

   

  -SHOWS

  • Fakir show
  • Vuurshow
  • Mentalisme
  • Reptielenshow
  • Workshop
  • Themafeest

  FAKIRSHOW:

  …de heerser over angst en pijn, sta versteld wanneer diverse kunsten van de Fakirshow vertoond

  De  FakirShow bestaat uit verschillende act’s die de mensen doen huiveren! Zoals het lopen over glas, liggen op spijkerbedden, act’s met zwaarden en vuurspuwen. De mensen uit het publiek zijn een onderdeel van de show zoals bijvoorbeeld op de fakir gaan staan terwijl hij op een spijkerbed ligt (dit gaat uiteraard altijd onder begeleiding v/d assistente).

  Fakirshow Nuno
  Mentalisme

  De Mentalisme show wordt door sommige mensen misschien als goochelen gezien alleen dit is dus niet zo!! Mentalisme gaat een stapje verder en dit zal Nuno aantonen in deze show!!!

  Nuno is al van jongs af aan bezig met magie en mentalisme. Alles wat hij doet in zijn shows heeft te maken met pure concentratie. Door zijn mentale concentratie op een ongekend hoog niveau te brengen, kan Nuno met zijn innerlijke krachten het onmogelijke mogelijk maken!

  Een hele spectaculaire en spannende show waar Nuno heel ver gaat in het tonen van een combinatie van mentale kracht en lichamelijke beheersing…

  Acts die zowel indrukwekkend als vermakelijk zijn. Speciale aanpassingen voor de show zijn altijd mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. De ijzersterke Nuno zorgt voor verbazing en entertainment op het hoogste niveau!

  Mentalist Nuno

  Vuurshow,vuurspuwen:

  Complete Vuurshow of een single of Duoshow het is allemaal mogelijk. de Vuurshows van Nuno, daar spetteren de vonken letterlijk vanaf. Het verhitte repertoire van de vuurshows bestaan uit stok-draaien, vuurkettingen,  vuurjongleren, vuurvreten, vuurspuwen, vuurwaaiers en vele andere special effects. Een unieke show die uw publiek geheid zal verwarmen. De vuurshows zijn in diverse thema’s uit te voeren zoals bv darkness, mystery, middeleeuws of fantasy. De show kan ook worden aangepast aan uw (thema)feest of evenement.

  Neem gerust contact met mij op voor meer informatie/mogelijkheden..

  Vuurspuwer inhuren

  Reptielenshow:

  Overwin uw angst bij verschillende soorten slangen, vogelspinnen en andere griezelige reptielen. In een dynamische workshop maakt u kennis met deze angstaanjagende dieren en zult u uw angst leren overwinnen.

  Uw gasten zullen verrast zijn als zij gemoedelijk aan tafel zitten of relaxed rondlopen en op een leuke manier geconfronteerd worden met slangen, spinnen, schorpioenen en Leguaan. Als uw gasten het leuk vinden om een schorpioen aan te raken of een slang even op de schouder willen hebben dan is dit geen probleem. Spinnen mogen ook vastgehouden worden.

  Wanneer er vragen over de dieren zijn zullen deze educatief beantwoord worden. Uw gasten zullen versteld staan als zij na afloop van u een foto mee krijgen samen met één van deze dieren.

  Uiteraard gebeurd e.e.a. onder strikt toezicht.

  Wilt u een onvergetelijke binnenkomst van feest, evenement, opening etc., waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan is dit de perfecte act.

  Uiteraard zijn alle mogelijkheden bespreekbaar.

  Reptielenshow Nuno

  Welkom op de vernieuwde website van Mentalist Nuno

  Comments

  comments

  Mentalist Nuno Entertainment Nuno Entertainment
  Contact Nuno
  %d bloggers like this:
  Close
  %d bloggers like this:
  Close